Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

Υπηρεσίες

Εξυπηρέτηση Πελατών

Η ομάδα της Εξυπηρέτησης Πελατών βρίσκεται καθημερινά στη διάθεση των οδηγών και ταξιδιωτών του Αυτοκινητόδρομου ενημερώνοντάς για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη λειτουργία του, καταγράφοντας οποιαδήποτε σχόλια και παράπονα και υποστηρίζοντας και διευθετώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αιτήματά σας.

Η επικοινωνία και η συνεργασία με τους πελάτες, μας βοηθά να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας!

Ανάλογα με τις ανάγκες και τα αιτήματά οι δυνατότητες επικοινωνίας που βρίσκονται καθημερινά στη διάθεσή σας είναι οι ακόλουθες:

1075 Γραμμή Έκτακτης Ανάγκης
Για παρέμβαση σε έκτακτα περιστατικά και υποστήριξη των οδηγών που κινούνται επί του αυτοκινητόδρομου και χρήζουν άμεσης βοήθειας, η τηλεφωνική Γραμμή Έκτακτης Ανάγκης 1075 λειτουργεί καθημερινά, 24/7.

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, τηλεφωνικές παραγγελίες για την υπηρεσία eway και υποβολή αιτημάτων, επισημάνσεων ή παραπόνων, η Γραμμή Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης 2410 741440 βρίσκεται καθημερινά στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως και Κυριακή, από τις 07:00 έως και τις 22:00.

Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών
Για εγγραφές στην υπηρεσία eway, την εξυπηρέτηση οποιωνδήποτε αιτημάτων των συνδρομητών μας, καθώς και την έκδοση ηλεκτρονικών καρτών ΑΜΕΑ, μπορείτε να απευθύνεστε στα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών (ΣΕΠ) που λειτουργούν σε επιλεγμένους Σταθμούς Διοδίων αλλά και Σημεία Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (ΣΕΑ) επί του Αυτοκινητόδρομου:

 

Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών

 Άλλοι Τρόποι Επικοινωνίας

Η επικοινωνία με την Εξυπηρέτηση Πελατών μπορεί επίσης να γίνει:

  • Στέλνοντας e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,
  • Στέλνοντας φαξ στο 2410-741436,
  • Συμπληρώνοντας την Φόρμα Αξιολόγησης Υπηρεσιών και στέλνοντας την με έναν από τους παραπάνω τρόπους, ή ταχυδρομικά στην διεύθυνση που αναγράφεται πάνω στην φόρμα.

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.