Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

eway

Προγράμματα και Εκπτώσεις

neworange 48x48 Εκπτωτικό Πρόγραμμα Μοσχοχώρι Μετ' Επιστροφής (Από την 1η Μαΐου 2019)

Tο νέο πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους οδηγούς οχημάτων κατηγορίας 2 πραγματοποιούν διελεύσεις εντός 10 ωρών, από τον εν λόγω σταθμό, με προνομιακή τιμή €4,80, συνολικά για τις 2 διελεύσεις, αντί των €8,00

 

Διαβάστε Περισσότερα...


Εκπτωτικά Προγράμματα LOCAL

Για την διευκόλυνση των οδηγών ΙΧ που χρησιμοποιούν καθημερινά τον Αυτοκινητόδρομο δημιουργήθηκαν τα εκπτωτικά προγράμματα eway LOCAL.

eway

 

Διαβάστε Περισσότερα...


Εκπτώσεις για Φορτηγά & Λεωφορεία

eWay φορτηγά, eWay Λεωφορεία

Οι οδηγοί φορτηγών και λεωφορείων έχουν Εκπτώσεις έως και 22%, περνώντας από τους σταθμούς διοδίων Πελασγίας και Μοσχοχωρίου (από Ράχες Φθιώτιδας μέχρι Λάρισα) με την χρήση πομποδέκτη eway.

Διαβάστε Περισσότερα...


Εκπτωτικό Πρόγραμμα BIKE

eway Εκπτωτικό Πρόγραμμα BIKE Άν οδηγείτε μηχανή ή τρίκυκλο επιλέξτε το εκπτωτικό πρόγραμμα eway BIKE για την οικονομικότερη μετακίνηση σας, εξασφαλίζοντας εκπτώσεις σε όλους τους σταθμούς διοδίων του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου.

 

Διαβάστε Περισσότερα...


Βασικά Συνδρομητικά Προγράμματα

eway Συνδρομητικό πρόγραμμα basic eway Συνδρομητικό πρόγραμμα basic 2 eway Συνδρομητικό πρόγραμμα basic 3 eway Συνδρομητικό πρόγραμμα basic 4 eway Συνδρομητικό πρόγραμμα compined
Basic (1.0, 1.1, 1.2) Basic (2.0, 2.1, 2.2) Basic (3.0, 3.1, 3.2) Basic (4.0, 4.1, 4.2) Combined (0, 1, 2)

Διαβάστε Περισσότερα...

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.