Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χειμερινή συντήρηση & Αποχιονισμός

Η χειμερινή συντήρηση αποτελεί ένα ιδιαίτερο, ξεχωριστό και εξειδικευμένο αντικείμενο που διασφαλίζει την ομαλή κυκλοφορία στον Αυτοκινητόδρομο κατά τους χειμερινούς μήνες.

Η περίοδος επιφυλακής ορίζεται από την 15η Νοεμβρίου έως και την 15η Απριλίου κάθε έτους και κατά το διάστημα αυτό η οργάνωση της Διεύθυνσης Λειτουργίας και Συντήρησης είναι προσανατολισμένοι προς το στόχο αυτό. Η Εταιρεία σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους δημόσιους φορείς και ειδικότερα με την Τροχαία και την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας, προετοιμάζεται κατάληλα ώστε να υπάρξει άμεση αντίδραση και ενεργοποίηση του μηχανισμού χειμερινής συντήρησης, όταν οι καιρικές συνθήκες το επιβάλουν.

Ο αποχιονισμός του Αυτοκινητοδρόμου γίνεται με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους (όπως η προληπτική ρίψη υγρού άλατος που παρασκευάζεται σε ειδικές δεξαμενές και διανέμεται με ειδικά μηχανήματα), χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ώστε να διασφαλίζεται η κατά το δυνατόν υψηλότερη απόδοση, ενώ παράλληλα να επιτυγχάνεται η ελάχιστη δυνατή επιβάρυνση του περιβάλλοντος.

twitter

facebook

google+

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.