Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

Η εταιρία

Οργάνωση Εταιρίας

H Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου απασχολεί υπαλλήλους σε εγκαταστάσεις που βρίσκονται κατά μήκος των 230 χλμ του αυτοκινητόδρομου.

Για την άρτια υλοποίηση του σκοπού της, η Εταιρία έχει οργανωθεί σε 4 Διευθύνσεις:

  • Την Γενική Διεύθυνση, η οποία είναι εγκατεστημένη στο Μοσχοχώρι, και ασχολείται με την συνολική οργάνωση και εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας.
  • Την Οικονομική Διεύθυνση, η οποία είναι εγκατεστημένη στο Μοσχοχώρι, και ασχολείται με την χρηματοδότηση και τον οικονομικό έλεγχο του Έργου.
  • Την Διεύθυνση Μελετών & Κατασκευών η οποία είναι εγκατεστημένη στην Ιτέα Λάρισας και ασχολείται με την παρακολούθηση όλων των εργασιών αναβάθμισης και κατασκευής των νέων τμημάτων, οι οποίες εκτελούνται από την Κατασκευαστική Κοινοπραξία, με βάση τις συμβατικές ή/και διεθνείς προδιαγραφές, καθώς και με την παρακολούθηση του χρονοδιαγράμματος κατασκευών.
  • Την Διεύθυνση Λειτουργίας και Συντήρησης η οποία είναι επιφορτισμένη με την εύρυθμη λειτουργία και ορθή συντήρηση του αυτοκινητοδρόμου.

Το Τμήμα Οδικής Λειτουργίας, μέρος της Διεύθυνσης Λειτουργίας και Συντήρησης, ασχολείται με την ομαλή λειτουργία του Αυτοκινητοδρόμου, ενώ το Τμήμα Συντήρησης είναι υπεύθυνο για την ελαφριά και βαριά συντήρηση του αυτοκινητόδρομου. Για την αποτελεσματικότερη διαχείριση της συντήρησής του, το Έργο έχει χωριστεί γεωγραφικά και διοικητικά σε δύο τομείς, τον Νότιο και τον Βόρειο Τομέα.

  • Ο Νότιος Τομέας ο οποίος εκτείνεται από το νότιο όριο του Έργου στις Ράχες Φθιώτιδας έως τον κόμβο Ευαγγελισμού, εξυπηρετείται από το Κέντρο Λειτουργίας και Συντήρησης του Μοσχοχωρίου και την Τεχνική Βάση Δρυμώνα.
  • Ο Βόρειος Τομέας που εκτείνεται από τον κόμβο Ευαγγελισμού έως το βόρειο όριο του Έργου στο Κλειδί Ημαθίας εξυπηρετείται από το Κέντρο Λειτουργίας και Συντήρησης της Λεπτοκαρυάς και την Τεχνική Βάση Κορινού. Στον Βόρειο Τομέα ανήκει η σήραγγα Κατερίνης και το τμήμα της Παλαιάς Εθνικής Οδού, ενώ εκεί θα ενταχθεί και το νέο υπό κατασκευή τμήμα του αυτοκινητόδρομου με τις τρεις μεγάλες σήραγγες.

 

 

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.