Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

eway

Τρόποι Ανανέωσης / Πληρωμής

Η υπηρεσία ηλεκτρονικών διοδίων eway διασφάλισε για τους συνδρομητές της, τη δυνατότητα ανανέωσης/προσθήκης χρημάτων στους λογαριασμούς eway μέσω του διατραπεζικού ηλεκτρονικού συστήματος, Dias Debit.

Η πρωτοβουλία αυτή του eway προσφέρει τη δυνατότητα προσθήκης χρημάτων σε λογαριασμό eway σε ένα ευρύ δίκτυο τραπεζών και υποκατάστημάτων τους.

Επιπρόσθετα, δίνονται πολλαπλές επιλογές στον τρόπο προσθήκης χρημάτων (web banking, phone banking, Μηχανήματα Αυτόματων Συναλλαγών, Ταμεία Τραπεζών, Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών και Σταθμούς Διοδίων του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου), μέσω των οποίων διασφαλίζεται η συναλλαγή, η ταχύτητα, η ποιότητα εξυπηρέτησης, η ευκολία αλλά και ο προγραμματισμός των καταθέσεων.

Συνολικά, οι επιλογές στον τρόπο ανανέωσης / προσθήκης χρημάτων σε λογαριασμό eway είναι:

  1. Στους Σταθμούς Διοδίων του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου (με ανώτατο όριο κατάθεσης 500 €).
  2. Στα Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών (με ανώτατο όριο κατάθεσης 500 € )
  3. Μέσω της υπηρεσίας Web Banking των συνεργαζόμενων τραπεζών που έχουν ενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα (σημείωση: επιλέξτε «Πληρωμή Λογαριασμού» στο σχετικό πεδίο, επιλέξτε τον «Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου» στο μενού που ανοίγει, δώστε τον Κωδικό Τραπεζικής Πληρωμής που αντιστοιχεί στο λογαριασμό σας και στη συνέχεια ακολουθείστε τα υπόλοιπα βήματα της διαδικασίας).
  4. Μέσω της υπηρεσίας Phone Banking των συνεργαζόμενων τραπεζών που έχουν ενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα (σημείωση: ισχύει η αντίστοιχη διαδικασία με αυτή του web banking).
  5. Στα ταμεία όλων των υποκαταστημάτων τραπεζών του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς.

Αναλυτική λίστα με τις τράπεζες-μέλη του διατραπεζικού ηλεκτρονικού συστήματος ΔΙΑΣ μπορείτε να βρείτε εδώ.

 alert Για την ακόμη αμεσότερη εξυπηρέτησή σας, σε κάθε ενέργεια προσθήκης χρημάτων μέσω τραπέζης, ακολουθείται η Διαδικασία Τραπεζικής Κατάθεσης (πατήστε εδώ για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά).

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017