Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

eway

Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση & Υποστήριξη

Επικοινωνείτε με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών του eway στο 2410 741440.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Κυριακή 07:00-22:00

Οι τηλεφωνικές γραμμές της Εξυπηρέτησης Πελατών είναι στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσουν σε ότι αφορά στην υπηρεσία eway και στη λειτουργία του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου.

Καλέστε μας για όποια πληροφορία χρειάζεστε για:

  • Την εγγραφή σας σε συνδρομητικό πρόγραμμα eway
  • Τη διαχείριση του συνδρομητικού σας eway λογαριασμού
  • Την άμεση προσθήκη χρημάτων μέσω τραπεζικής κάρτας στον eway λογαριασμό σας
  • Την ενημέρωση σας αναφορικά με τη λειτουργία του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου.
  • Την πληροφόρηση σας για σημεία αναφοράς (προορισμούς, κόμβους, βενζινάδικα, ΣΕΑ, παρκινγκ, τουαλέτες, χιλιομετρικές αποστάσεις κλπ.) επί του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και με:
email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
fax στο 2410 741436

Είναι χαρά μας η επικοινωνία μαζί σας!

Είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία, απορία ή διευκρίνιση που θα χρειαστείτε.

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.