Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

eway

Ηλεκτρονική Ενημέρωση Συνδρομητών My easy way

Καλώς ήλθατε στην υπηρεσία ηλεκτρονικής ενημέρωσης συνδρομητών My easy way

Ενημερωθείτε για τον eway λογαριασμό σας, διαχειριστείτε τις πληροφορίες σας και γνωρίστε έναν νέο κόσμο υπηρεσιών eway, άμεσα, εύκολα και απλά από τον υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο.

To My easy way σας προσφέρει τη δυνατότητα να:

  • Ενημερώνεστε για το υπόλοιπο του eway λογαριασμού σας.
  • Εκτυπώνετε απευθείας το μηνιαίο τιμολόγιο σας.
  • Βλέπετε τους αναλυτικούς λογαριασμούς διελεύσεών σας, των 24 τελευταίων μηνών.
  • Βρίσκετε ενημερωτικές πληροφορίες του λογαριασμού σας (κατάσταση λογαριασμού, συνδρομητικό πρόγραμμα, κωδικός τραπεζικής πληρωμής κλπ.)
  • Διαχειρίζεστε απευθείας στοιχεία του eway λογαριασμού σας (αλλαγή διεύθυνσης, αλλαγή πινακίδας κλπ.).

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως, από την 1η Ιανουαρίου 2018 καθιερώνουμε τα eway e-statements, την ηλεκτρονική και πιο άμεση διάθεση των μηνιαίων λογαριασμών διελεύσεων (τιμολογίων) για τις Εταιρίες και τους Ελεύθερους Επαγγελματίες, αναστέλλοντας ταυτόχρονα την ταχυδρομική τους αποστολή σε έντυπη μορφή.

Κάθε μήνα (για τις Εταιρίες και τους Ελεύθερους Επαγγελματίες) θα λαμβάνετε επιβεβαιωτικό ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail), στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει, το οποίο και θα σας ενημερώνει ότι ο λογαριασμός σας έχει εκδοθεί και αναρτηθεί στο My easy way.

 

Εγγραφή στην υπηρεσία My easy way
(για όσους χρησιμοποιούν πρώτη φορά την υπηρεσία)

eggrafi white bg 1

 

Είσοδος στην υπηρεσία
(για όσους έχουν ήδη εγγραφεί στην υπηρεσία)

eisodos white bg1

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.