Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

Λειτουργία και Συντήρηση

Στόλος Οχημάτων και Μηχανημάτων

stolos ergasies

banner-oxhma-stolos1

20 Mεγάλα Van:

sprinter new1Τα οχήματα αυτά είναι εξοπλισμένα με πινακίδα μεταβλητών μηνυμάτων, πτυσσόμενο αναλάμπον βέλος, φορητές πινακίδες σήμανσης, κώνους, ειδικά εργαλεία και υλικά άμεσης αποκατάστασης βλαβών στην υποδομή του Αυτοκινητόδρομου. Χρησιμοποιούνται για την εκτέλεση περιπολιών, την ασφάλιση και επέμβαση σε συμβάντα καθώς και την εκπόνηση εργασιών συντήρησης.

 

 sprinter new2 sprinter new3


 8 Μικρά Van:

6 από τα οχήματα αυτά είναι ειδικά εξοπλισμένα κινητά συνεργία συντήρησης του ηλεκτρονικού εξοπλισμού του συστήματος διοδίων και του συστήματος διαχείρισης του Αυτοκινητόδρομου και των σηράγγων. Τα άλλα 2 οχήματα χρησιμοποιούνται για τον ανεφοδιασμό των σταθμών διοδίων με αναλώσιμα από τις κεντρικές αποθήκες.

μικρο βαν

 8 Pick Up 4X4:

Τα οχήματα αυτά χρησιμοποιούνται για την επίβλεψη των εργασιών συντήρησης καθώς και τη μεταφορά υλικών και προσωπικού στα σημεία που εκτελούνται εργασίες. Τα 4 από τα 8 συμμετέχουν και στον αποχιονισμό μετά από την ενσωμάτωση λεπίδας και αλατοδιανομέα.

oxhma-pickup-1

oxhma-pickup-2


 22 επιβατικά κοινής χρήσης:

Τα οχήματα αυτά χρησιμοποιούνται για τη μετακίνηση του προσωπικού.

stolos i20 1

stolos i20 2


 

4 επιβατικά 4Χ4 κοινής χρήσης:

Τα οχήματα αυτά χρησιμοποιούνται για τη μετακίνηση του προσωπικού και στα υπό κατασκευή τμήματα.

oxhma-epivatika-4x4

banner-mixanimata-ergoy1

4 πολυμηχανήματα Unimog

Εφοδιάζονται ανάλογα με την εργασία που καλούνται να εκτελέσουν με πληθώρα ειδικών συσκευών και εξαρτημάτων που χρησιμοποιούνται για την πλύση και τον καθαρισμό οδοστρωμάτων, στηθαίων ασφαλείας, σηράγγων, θαλαμίσκων και νησίδων διοδίων, την κοπή κλαδιών και δέντρων, την αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας. Επίσης, χρησιμοποιούνται ως εκχιονιστικά μετά από την ενσωμάτωση λεπίδας και αλατοδιανομέα.

unimog1 unimog2


 

2 βαριά φορτηγά 6Χ6

Χρησιμοποιούνται κυρίως ως εκχιονιστικά μετά από την ενσωμάτωση μπροστινής και πλαϊνής λεπίδας και αλατοδιανομέα Επίσης διαθέτουν γερανό (παπαγάλο) και έχουν ικανότητα εκχιονισμού σε πλάτος 7 μέτρων οδοστρώματος.

6X6

 


 

8 βαριά φορτηγά 4Χ4

5 από τα οκτώ διαθέτουν γερανό (παπαγάλο). Χρησιμοποιούνται για μεταφορά βαρύτερων υλικών στις διάφορες εργασίες συντήρησης. Επίσης, χρησιμοποιούνται ως εκχιονιστικά μετά από την ενσωμάτωση λεπίδας και αλατοδιανομέα.

forthga-4x4-1

forthga-4x4-2


 

2 ελαφρά φορτηγά

Διαθέτουν μεγάλου μήκους χώρο φόρτωσης και χρησιμοποιούνται στις εργασίες αποκατάστασης των στηθαίων ασφαλείας.

elafra-forthga

 

2 σάρωθρα (σκούπες)

Χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του οδοστρώματος και των τάφρων απορροής των ομβρίων.

sarwthra-skoupa

 

2 καλαθοφόρα

Με μέγιστη ικανότητα ανύψωσης 18 μέτρα, χρησιμοποιούνται για την επιθεώρηση γεφυρών και στεγάστρων, τη συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού, των καμερών και της κάθετης σήμανσης.

kalathoforo 3

 

4 μικροί φορτωτές / πολυμηχανήματα

Ανάλογα με την εργασία που καλούνται να εκτελέσουν εφοδιάζονται με τα κατάλληλα εξαρτήματα και λειτουργούν ως φορτωτές, περονοφόρα ανυψωτικά, μικροί εκσκαφείς αλλά και σφυριά για την τοποθέτηση των στηθαίων ασφαλείας.

fortwtes-polumhxanhmata

banner-kinhtos-eksoplismosfixed

4 πλατφόρμες

Χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των μικρών φορτωτών.

platforma bobcat

 

10 ρυμουλκούμενες πινακίδες Α1

Διαθέτουν πτυσσόμενο φωτεινό βέλος σήμανσης και χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση των κυκλοφοριακών συναρμογών και παρακάμψεων.

trailer

 

6 ρυμουλκούμενες πινακίδες μεταβλητών μηνυμάτων

Διαθέτουν πτυσσόμενο και μόνιμο μέρος και χρησιμοποιούνται για την ενημέρωση των χρηστών. Επίσης, χρησιμοποιούνται για την υλοποίηση κυκλοφοριακών συναρμογών και παρακάμψεων.

vms

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.