Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

Λειτουργία και Συντήρηση

Κέντρο Διαχείρισης Αυτοκινητόδρομου (ΚΔΑ)

Το Κέντρο Διαχείρισης Αυτοκινητόδρομου (ΚΔΑ) λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, με σκοπό την εξυπηρέτηση των αναγκών λειτουργίας του αυτοκινητόδρομου. Είναι στελεχωμένο με εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, έτοιμο να διαχειριστεί καθένα από τα 23.000 περίπου συμβάντα που καταγράφονται κάθε χρόνο στον αυτοκινητόδρομο, όπως:

  • Κυκλοφοριακές Συμφορήσεις
  • Τροχαία Ατυχήματα
  • Ακινητοποιημένα Οχήματα
  • Προβλήματα στην Υποδομή ή τον Εξοπλισμό της Οδού
  • Αντίξοες Καιρικές Συνθήκες

Το ΚΔΑ συντονίζει όλους τους εμπλεκόμενους στην αντιμετώπιση των συμβάντων, ενώ το προσωπικό περιπολίας και οι ειδικά εξοπλισμένες ομάδες επέμβασης αναλαμβάνουν τις επιτόπου ενέργειες προκειμένου να επιτυγχάνεται:

  • άμεση ανταπόκριση και η γρηγορότερη δυνατή ασφάλιση του σημείου του συμβάντος με σκοπό τη μείωση πιθανότητας δευτερογενούς συμβάντος.
  • έγκαιρη ειδοποίηση των διερχόμενων οδηγών για τα συμβάντα, τις καθυστερήσεις, τα έντονα καιρικά φαινόμενα κλπ.

Μέλημα όλων είναι πάντα, η ενίσχυση της οδικής ασφάλειας και η βέλτιστη εξυπηρέτηση των οδηγών.

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.