Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

Η εταιρία

Ανθρώπινο Δυναμικό

Στόχος της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου είναι η στελέχωσή της με ανθρώπους που έχουν όραμα, διάθεση για δημιουργία και διαθέτουν την απαιτούμενη κατάρτιση και εμπειρία, για να συμβάλουν αποτελεσματικά στην εκπλήρωση των στόχων της Εταιρείας.

Σήμερα η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου απασχολεί πάνω από 500 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, όπως εργατοτεχνικό προσωπικό, ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, μηχανικούς, τεχνικούς συστημάτων, τεχνικούς ηλεκτρονικών υπολογιστών, εισπράκτορες διοδίων, διοικητικό προσωπικό.

 

Στείλτε μας το βιογραφικό σας :

Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου
Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού
Μοσχοχώρι 41500, Λάρισα

Fax: 2410 680304

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.