Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

Ανακοινώσεις

Την Πέμπτη 14/11 και Παρασκευή 15/11/2019 καθώς και Από Δευτέρα 18/11 έως και την Τετάρτη 20/11/2019 καθημερινά από 07:30 έως και 17:30 για εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος στη Γέφυρα του Αλιάκμονα.

Αποκλεισμός του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως τον Α/Κ Λεπτοκαρυάς (μέσω των σηράγγων) και στις δύο κατευθύνσεις για εργασίες συντήρησης των Σηράγγων.

Κατά τη διάρκεια των αποκλεισμών η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την Παλαιά Εθνική Οδό (μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών).

στη χ.θ. 243.500 έως 246.770 (νοτίως του εργοστασίου της Αgroinvest) για την εκτέλεση εργασιών ανακατασκευής της γέφυρας/τεχνικού στο σημείο

Αστυνομικές αποφάσεις :

Αποκλεισμός του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως τον Α/Κ Λεπτοκαρυάς (μέσω των σηράγγων) και στις δύο κατευθύνσεις για εργασίες συντήρησης των Σηράγγων

Η κυκλοφορία θα διεξαχθεί από την Παλαιά Εθνική Οδό (μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών).

Αποκλεισμός του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως των Α/Κ Λεπτοκαρυάς (μέσω των σηράγγων) και στις δύο κατευθύνσεις για εργασίες συντήρησης των ηλεκτρονικών συστημάτων Η κυκλοφορία θα διεξαχθεί από την Παλαιά Εθνική Οδό (μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών).

Αποκλεισμός του τμήματος του αυτοκινητόδρομου προς Αθήνα, από τον Α/Κ Μικροθηβών (χθ 297) έως τον Α/Κ Αλμυρού (χθ 289) για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης της Πληροφοριακής Σήμανσης και συντήρησης των Γεφυρών Σήμανσης.

Αποκλεισμός του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως των Α/Κ Λεπτοκαρυάς (μέσω των σηράγγων) και στις δύο κατευθύνσεις για εργασίες συντήρησης των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την Παλαιά Εθνική Οδό (μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών).

Αποκλεισμός του τμήματος του αυτοκινητόδρομου προς Θεσσαλονίκη από Η-Α/Κ ΒΙ.ΠΕ Αλμυρού έως τον Α/Κ Αλμυρού για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης της Πληροφοριακής Σήμανσης και συντήρησης των Γεφυρών Σήμανσης.

Αποκλεισμός του τμήματος του αυτοκινητόδρομου προς Αθήνα από τον Α/Κ Γλύφας έως τον Α/Κ Ραχών - Αχλαδιού για εργασίες αναβάθμισης της Πληροφοριακής Σήμανσης και των Γεφυρών Σήμανσης.

Αποκλεισμός του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως των Α/Κ Λεπτοκαρυάς (μέσω των σηράγγων) και στις δύο κατευθύνσεις για εργασίες συντήρησης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων.
Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού η κυκλοφορία θα διεξάγεται εναλλακτικά από την Παλαιά Εθνική Οδό (μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών).

Αποκλεισμός του τμήματος του αυτοκινητοδρόμου από τον Α/Κ Ευαγγελισμού έως των Α/Κ Λεπτοκαρυάς (μέσω των σηράγγων) και στις δύο κατευθύνσεις για εργασίες συντήρησης των ηλεκτρονικών συστημάτων και την παράλληλη διευθέτηση κατασκευαστικών λεπτομερειών.
Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την Παλαιά Εθνική Οδό (μέσω της Κοιλάδας των Τεμπών).

Διακοπή της κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου προς Αθήνα στο τμήμα από τον Η-Α/Κ Ανατολικός Κατερίνης έως τον Α/Κ Νότιος Κατερίνης για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης της Πληροφοριακής Σήμανσης και συντήρησης των Γεφυρών Σήμανσης.

θα πραγματοποιούνται εργασίες αναβάθμισης της Πληροφοριακής Σήμανσης και των Γεφυρών Σήμανσης στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου προς Αθήνα από τον Η-Α/Κ Ανατολικός Κατερίνης έως τον Α/Κ Νότιος Κατερίνης χωρίς να πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του τμήματος και εκτροπή της κυκλοφορίας, αλλά με αποκλεισμό είτε μεσαίας και δεξιάς λωρίδας είτε αριστερής και μεσαίας λωρίδας.

Διακοπή της κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου προς Θεσσαλονίκη στο τμήμα από τον Α/Κ Εφέσου έως τον Α/Κ Νότιο Κατερίνης για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης της Πληροφοριακής Σήμανσης και συντήρησης των Γεφυρών Σήμανσης.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής θα υπάρχει μείωση διοδίων στο Μετωπικό και Πλευρικό Σταθμό Λεπτοκαρυάς με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

Διακοπή της κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου προς Θεσσαλονίκη στο τμήμα από τον Α/Κ Ραχών-Αχλαδιού έως τον Α/Κ Γλύφας, για την εκτέλεση εργασιών αναβάθμισης της Πληροφοριακής Σήμανσης και συντήρησης των Γεφυρών Σήμανσης

Σελίδα 1 από 9

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.