Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

  • SOS 1075

eway

Αιτήματα Συνδρομητών

Για την διευκόλυνση εξυπηρέτησης των αιτημάτων σας έχουν δημιουργηθεί αντίστοιχες φόρμες απλές και εύκολες στην χρήση τους, ώστε να συγκεντρώνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σε ένα έντυπο.

Παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με την Εξυπηρέτηση Πελατών του eway για να σας αναπτυχθούν αναλυτικά οι τρόποι χρήσης των σχετικών εντύπων και για να εξυπηρετηθούν άμεσα τα αιτήματα σας.

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.