Όροι χρήσης διαδικτυακού τόπου

Οι πληροφορίες που διακινούνται στο παρόν διαδικτυακό τόπο διατίθενται στους χρήστες για αυστηρά προσωπική χρήση και μόνον για πληροφοριακούς και όχι για εμπορικούς σκοπούς. Τα στοιχεία δε που εμπεριέχονται στις ιστοσελίδες της Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου προστατεύονται νομικά από κάθε πράξη προσβολής πνευματικής ιδιοκτησίας ή εμπορικού σήματος ή αθέμιτου ανταγωνισμού και απαγορεύεται η χρήση, αναπαραγωγή ή επαναδημοσιευσή τους, ολική ή μερική, με οποιοδήποτε άλλο μέσο, ηλεκτρονικό ή έντυπο χωρίς τη γραπτή άδεια της εταιρίας ή του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

 • SOS 1075

eway

Πλεονεκτήματα eway

Ακόμη αναρωτιέστε γιατί να αποκτήσετε τον πομποδέκτη eway;

Με τον πομποδέκτη eway μπορείτε να έχετε σημαντικές εκπτώσεις, να περνάτε ηλεκτρονικά στους περισσότερους ελληνικούς αυτοκινητόδρομους, να οργανώνετε και να παρακολουθείτε πιο εύκολα τα έξοδα και τα δρομολόγιά σας, να διαχειρίζεστε ηλεκτρονικά τον eway λογαριασμό σας και τόσα άλλα.
Διαβάστε την λίστα που ακολουθεί και ανακαλύψτε πως ο πομποδέκτης eway μπορεί να σας προσφέρει ένα πλήθος πλεονεκτημάτων ώστε να κάνετε το ταξίδι σας πιο εύκολο και άνετο.

eway full text

Οικονομία / Εκπτώσεις

 •  
neworange 48x48 80% έκπτωση σε κάθε διέλευση επιστροφής, εντός 10ώρου, από το σταθμό διοδίων Μοσχοχωρίου (Μοσχοχώρι μετ' επιστροφής - για οχήματα κατηγορίας 2).
 •  
Έως 80% φθηνότερα οι διελεύσεις για τα ΙΧ, με τα εκπτωτικά προγράμματα LOCAL για τις διελεύσεις από ένα Σταθμό Διοδίων του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου που θα επιλέξετε.
 •  
Έως και 22% φθηνότερα για φορτηγά και λεωφορεία που περνούν από τις ηλεκτρονικές λωρίδες του eway, στα διόδια από Ράχες Φθιώτιδας μέχρι Λάρισα (Σταθμοί Διοδίων Πελασγίας και Μοσχοχωρίου).
 •  
Έως 10,9% συνολική έκπτωση για λεωφορεία και φορτηγά που περνούν από τις ηλεκτρονικές λωρίδες του eway, στα 230 χιλιόμετρα του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου (τμήμα Π.Α.Θ.Ε. Ράχες Φθιώτιδας – Κλειδί Ημαθίας).
 •  
Έως 90% φθηνότερα για μηχανές , με τα εκπτωτικά προγράμματα eway ΒΙΚΕ για φθηνότερες διελεύσεις από όλους τους Σταθμούς Διοδίων του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου.

Ηλεκτρονική παρακολούθηση λογαριασμού

Μέσω του My easy way της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ενημέρωσης eway είναι δυνατή η διαχείριση των λογαριασμών εταιρειών, ιδιωτών και επαγγελματιών, άμεσα, εύκολα και απλά από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τηλέφωνο.

Ένας πομποδέκτης για πολλούς αυτοκινητόδρομους

Ταξιδεύετε εύκολα και άνετα στη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Ελλάδα περνώντας από τις ηλεκτρονικές λωρίδες των περισσότερων ελληνικών αυτοκινητοδρόμων , χρησιμοποιώντας μόνο τον πομποδέκτη eway.

Γρήγορες και ευέλικτες Online διαδικασίες απόκτησης

Αποκτήστε ηλεκτρονικά, γρήγορα, άμεσα και ευέλικτα τον πομποδέκτη ή τους πομποδέκτες σας, είτε είστε ΙδιώτεςΕταιρεία ή Ελεύθερος Επαγγελματίας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, παραλαμβάνετε στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε τον eway πομποδέκτη σας, μέσω courier εντελώς δωρεάν.

Μηνιαία έκδοση τιμολογίου

Για τις εταιρείες και τους επαγγελματίες εκδίδεται κάθε μήνα αναλυτικό τιμολόγιο που μπορεί να συμπεριληφθεί στις δαπάνες της επιχείρησής. Η διαχείριση με αυτό τον τρόπο γίνεται ευκολότερη και για τα λογιστήρια καθώς απαιτείται η καταχώριση ενός μόνο παραστατικού αντί κάθε απόδειξη διοδίων ξεχωριστά. Το μηνιαίο τιμολόγιο υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο προς εκτύπωση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ενημέρωσης My easy way.

Εύκολος Έλεγχος Δαπανών

Με την υπηρεσία eway εκδίδεται μηνιαία, αναλυτική λίστα όλων των διελεύσεων και χρεώσεων για κάθε όχημα σας ξεχωριστά, έχοντας έτσι τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων σας. Η αναλυτική λίστα διελεύσεων σας είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης My easy way.

Γρηγορότερες διελεύσεις

Η χρήση ηλεκτρονικών διοδίων, όπως το eway, βοηθά στη μείωση του πιθανού χρόνου αναμονής των οδηγών, καθώς ο μέσος χρόνος διέλευσης των οχημάτων από τις ηλεκτρονικές λωρίδες των διοδίων είναι αισθητά μικρότερος από ότι στις λωρίδες με εισπράκτορα.

Οικονομία καυσίμων και μείωση των εκπομπών αερίων

Σχετικές έρευνες έδειξαν πως τα Συστήματα Ηλεκτρονικής Πληρωμής Διοδίων, όπως το eway, μειώνουν την κατανάλωση καυσίμων καθώς και τις επιβλαβείς για το περιβάλλον εκπομπές αερίων στους χώρους των σταθμών διοδίων.

Επιλέξτε το πρόγραμμα eway που σας συμφέρει

 • Απλά Συνδρομητικά Προγράμματα
 • Εκπτωτικά Προγράμματα LOCAL
 • Εκπτωτικό Πρόγραμμα BIKE
 • Εκπτώσεις για Φορτηγά & Λεωφορεία
 • Εκπτωτικό πρόγραμμα Μοσχοχώρι μετ’ επιστροφής
eway Συνδρομητικό πρόγραμμα basic eway Συνδρομητικό πρόγραμμα basic 2 eway Συνδρομητικό πρόγραμμα basic 3 eway Συνδρομητικό πρόγραμμα basic 4 eway Συνδρομητικό πρόγραμμα compined
Basic (1.0, 1.1, 1.2) Basic (2.0, 2.1, 2.2) Basic (3.0, 3.1, 3.2) Basic (4.0, 4.1, 4.2) Combined (0, 1, 2)
Read More

Για την διευκόλυνση των οδηγών ΙΧ που χρησιμοποιούν καθημερινά τον Αυτοκινητόδρομο δημιουργήθηκαν τα εκπτωτικά προγράμματα eway LOCAL.

eway

Read More
eway Εκπτωτικό Πρόγραμμα BIKE Άν οδηγείτε μηχανή ή τρίκυκλο επιλέξτε το εκπτωτικό πρόγραμμα eway BIKE για την οικονομικότερη μετακίνηση σας, εξασφαλίζοντας εκπτώσεις σε όλους τους σταθμούς διοδίων του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου.
Read More

Έως και 24,14% φθηνότερα για φορτηγά και λεωφορεία στα διόδια Πελασγίας και Μοσχοχωρίου

eWay φορτηγά, eWay Λεωφορεία

Οι οδηγοί φορτηγών και λεωφορείων έχουν Εκπτώσεις έως και 24,14%, περνώντας από τους σταθμούς διοδίων Πελασγίας και Μοσχοχωρίου (από Ράχες Φθιώτιδας μέχρι Λάρισα) με την χρήση πομποδέκτη eway όπως φαίνεται αναλυτικά στους ακόλουθους πίνακες.
Read More

80% έκπτωση σε κάθε διέλευση επιστροφής, εντός 10ώρου, από το σταθμό διοδίων Μοσχοχωρίου (για οχήματα κατηγορίας 2)

Read More

ΕΣΠΑ

espa logo new 2017

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies και άλλες τεχνολογίες καταγραφής για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, την δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργήσει στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους.